maanantai 7. lokakuuta 2013

Personal trainer

Piia:
Sporttikakkoset kävi tapaamassa Personal trainer Emilia Takkusta. Emilia tarkisti selän ja jalan liikkuvuutta, sekä niiden hallintaa spcs-laitteella, joka muistutti lähinnä verenpaineenmittausta. Selän alle pumpattiin pieni tyyny, joka muokkaantui kehon liikkeiden mukana ja mittari kertoi mystisiä tuloksia, joita Emilia tulkitsi meille.
 Periaatteessa kaikki vaikutti olevan hyvin. Keskivartalon hallinta ihan hyvällä tasolla ja syvät vatsalihakset oli kuin olikin siellä jossain piilossa. Ensin tietenkin tunaroin, enkä tajunnu miten niitä käytetään käskystä, mutta kun Emilia neuvoi pidättämään, niin meni perille.
 Mulle selvisi, että vasen puoli on paljon kireämpi kuin oikea ja venytyksiä pitää tehdä tuplamäärä sille puolelle. Selvisi myös, että venyttelyissä revittelen ihan turhan paljon. Itse oon ajatellut innoissani, että venytän koko ajan vähän enemmän vaikka sattuu pirusti ja pian oon notkee kuin PMMP:n Mira. (Olin kerran jumpassa, jossa Mira veti itsensä ihan kaksikerroin jokaiseen ilmansuuntaan vuorollaan)

Pienoisia kauhun ja epätoivon hetkiä tuli heti perään kuntopiirissä, kun käytiin lämmittelemässä ennen sinne menoa juoksumatolla parikymmentä minuuttia. Tottumattomana juoksijana vedin ylämäkeen koko matkan, jonka jälkeen sportatessa oli tasapaino hukassa ja jalat maitohapoilla heti alkumetreillä.

On niin paljon kaikkee mitä en tajuu urheilusta ja omasta kunnostani. Tänään meen jonnekin jumppaan kun en viikonloppuna ehtinyt ja koitan tsempata tän viikon muutenkin urheillessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti