perjantai 8. marraskuuta 2013

Reidars vs. Panthers 4-2


Piia:
Sporttikakkoset on EHK-faneja, mutta joskus elämä heittelee niin, että löytää itsensä Lapista, jossa EHK-matseja on mahdotonta nähdä. Kävin siis katsomassa paikallisen matsin, missä Reidarsin lähinnä medialan osaajista koostuva jengi läksytti suunnilleen puolet itseään nuorempia Panthereita. Reidarsin mukaan kyseessä on Suomen huonoin sarja eli Lapin alempi harrastesarja. Ei matsi varmaankaan ihan NHL tasoa ollut, mutta ihan pätevää ja viihdyttävää jääkiekkoa kuitenkin. Ylämummo tutisi ja tunteet kuumeni.

Mä en oo hyvä luistelija. Oon kasvanut naapurin poikien kanssa leikkien ja pelaten, mutta jostain syystä mulla oli silti pitkään kaunoluistimet. Ne oli tosi hankalat lätkää pelatessa. Kompuroin koko ajan kärkipiikkeihin ja kun lopulta sain hokkarit, oli suurin luisteluinnostus jo mennyt menojaan.
Tästä syystä ihailen hyviä luistelijoita. Tässäkin matsissa niitä oli koko kentällinen. Toiset oli räjähtäviä lähtijöitä, joku oli vahva, muutamalla taas ketteryyttä vaikka muille jakaa.
25 minuutin kohdalla huomasin, että peli oli imaissut täysin mukaansa ja sitten se jo loppuikin ihan liian pian.

Olin nopeesti luonnostellut yhden reteen kannustushuudon, jota en sitten kehdannut huutaa matsin aikana. Siinä kehuttiin Reidarsin olevan Lapin kunkku ja parjattiin heti perään tuomaria.

Täysin ilman mun huuteluja tuloksena Reidarsin voitto Panthersin antaessa kovan vastuksen. Ikävä sanoa, mutta kun ne tosta pari vuotta kasvaa, saattaa mediamiehet olla kovissa vaikeuksissa…

Ai niin, muutama sinkkumies löytyy Reidarsin riveistä, että ei muuta kun onnea etsimään kaukalon laidalta tai pukukopista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti