perjantai 15. marraskuuta 2013

Skippaa duunit lähde jumppaamaan


Marjo:
Hei vähänkö kivaa! Just, kun harmittelin ryhmäliikunnan puuttumista elämästäni se palasi takaisin ihanampana kuin muistinkaan!

Skipattiin aamuduunit Piian kanssa ja suunnattiin Stokkan Motivukseen. Mua oikein pelotti ennen jumppaa, että jaksanko sitä ja mikä hirveä rääkki onkaan tulossa, mutta se olikin just sellainen treeni minkälaista kaipasin. Pitäis oikeesti mennä aina sellaiseen jumppaan kuin miltä susta tuntuu eikä vaan pakottaa itseään joka kerta nopea tempoisiin hikijumppiin huhkimaan

Tässä jumpassa musat eivät soineet kovalla ja jossain vaiheessa ne oli kokonaan pois. Liikkeitä tehtiin rauhallisesti, kunnolla ja keskittyen. Aika meni tosi nopeasti, hiki valui ja mulle tuli loistava fiilis. Aamujumpat kyllä sopii mulle! Tai no sopii jos ne ei oo liian aikaisin. Jos menen jumppaan seiskalta unohdan syödä päivän aikana tarpeeksi ja jossain kohtaa tulee päänsärky nälästä tai  uneliaisuudesta. Ysiltä alkava jumppa on just hyvä.

Jumpasta seuraavana päivänä eli tänään tunnen pientä poltetta etureisissä. Piia kertoi omaavansa saman tuntee takareisissään. Mietittiin kuinka kummallista onkaan, että jumppa tuntuu  kummallakin eri paikoissa, koska harrastetaan oikeastaan ihan samoja urheilulajeja ja omataan varmaan aika samantasoinen kuntokin. Jännä juttu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti