sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Rennosti vaan!Marjo:
Tällä viikolla oon ottanut aika rennosti urheilun kanssa. En ole panikoinut jumppaan menemistä tai menemättä jättämistä. Oon oikeasti kuunnellut kroppaani ja jopa toiminut fiiliksen mukaan enkä niinkuin yleensä itseäni pakottaen “jos on jotain päättänyt niin se pitää tehdä!”.

Viime maanantaina esimerkiksi alkoi päätä särkeä töissä joten en mennyt treenaamaan illalla. Seuraavana päivänä menin vähän raffimpaan Paceen, jonka jälkeen päätin tiistaina osallistua ”mummojumppaan” eli niska/selkä-tunnille Stokkalle. Tunnin jälkeen tuntui kuin painava reppu olisi otettu pois selästä. Mennessäni seuraavan kerran treenaamaan huomasin kuinka sporttaus tuntui mukavammalta ja jaksoin paremmin kuin yleensä. Pitää muistaa aina välillä tuo kehonhuolto, vaikka haluiskin vaan treenaa mestat kipeinä. 

Eilen tapasin mukavan tytön, joka kertoi lukevansa Sporttikakkosia. Hän suositteli minulle Anna Englundin vetämää Fiesta-tuntia uusien lajien kokeilu-haasteeseeni. Hän puhui niin kauniisti lempiohjaajastaan ja vakuutti minulle, että fiesta ei ole super vaikeaa joten suattaapi olla, että perjantaina isken kohteeseen eli tartun haasteeseen!

Tän päivän otan rennosti ja huomenna sit ennen duunia jumppaamaan.

Ps: Tänään on toinen karkkipäiväni! Totuuden nimissä on pakko myöntää, että aloitin sen joskus kahden jälkeen viime yönä, kun saavuin kotiin Lepakkomiehestä Lakesin levynjulkkarikeikalta…Living it & loving it!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti