maanantai 13. tammikuuta 2014

KarkkipäiväMarjo:
Vietin eilen ensimmäistä karkkipäivää eli karkkisunnuntaita. Olin haaveillut hetkestä varmaan siitä lähtien, kun päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja rajoittaa karkinsyömisen vain yhteen päivään viikossa.

Samana iltana, kun karkiton elämä alkoi menimme kavereiden kanssa Ikeaan ostamaan laminaattia. Kierrettiin kauppa pitkän kaavan mukaan huomataksemme, ettei siellä myyty enää laminaattia. No eipä siinä. Olihan siellä se safkamyymäläkin, jossa minun kauhukseni ja kavereitteni iloksi oli karkkimaistajaiset. Itse osallistuin käppäsiin näkkärimaistajaisiin, kun muut vetivät karkkia.

Ikean jälkeen karkittomat hetket meni kivasti. Kävin viikolla monessa eri jumpassa ja sieltä saapuessa oli aina tosi energinen olo. Oon tehnyt tosi hyvää ruokaa ja muutenkin jaksanut pimeää arkea paremmin kuin joulun aikoihin.

Pari Jaffa-keksiä meni kokouksessa, mutta en laske niitä karkeiksi. Lauantaina mentiin Piian kanssa vähä bailaamaan. Kuudennelta linjalta kotiin kävellessä leikittelin ajatuksella käydä hakemassa karkkia 24h Alepasta. Vuorokausihan oli vaihtunut karkkipäiväksi ja aamunkin voisi aloittaa karkilla. Hylkäsin kuitenkin idean jostain syystä...

Sunnuntaina heräsin super väsyneenä. Aamupalan jälkeen menin uudelleen nukkumaan kunnes kaveri pyysi iltapäivällä kirppikselle. Kirppiksen jälkeen ohitin karaokebaarin, jossa toiset frendit oli laulamassa. Päätin pistäytyä sielläkin nopeasti kunnes huomasin kellon lyövän kymmentä illalla. Matka kotiin tehtiin Alepaan kautta, josta ostin fazerina patukan, yhden vanhan auton ja kaksi täytelakua. 

Kauheeta myöntää, mutta olisin voinut elää karkkipäiväni myös ilman karkkia! Ihan kreisii, koska oon todella kova syömään sitä! Tänään (maanantaina) tietenkin tehnyt koko päivän mieli karkkia. Tällaista tää on...aikuisen elämä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti