torstai 13. helmikuuta 2014

Aikataulutusta


Marjo:
Sen siitä saa, kun jumppaa täböillä edellisellä viikolla, ni seuraavalla ei huvittais sit ollenkaan. Tää mun aikuisen naisen elämä tuntuu välillä olevan täynnä päätöksiä. Ei mitään hirveen mielenkiintoisia elämän muutos-juttuja vaan sellaisia arkisia ”pesenkö pyykkiä vai meenkö jumppaan” tai ”näänkö kavereita vai meenkö jumppaan”, ”siivoanko kotini vai meenkö jumppaan”. Varmaan aika samanlaista kuin muillakin itse vapaa-ajastaan päättävillä sinkulla. Ei pysty valittaa, kun voi itse päättää mitä tekee milloin, mut toivois tietty, ettei arki ois niin kiireellistä, et ei ehdi syödä, urheilla tai nukkua hyvin.

Tällä viikolla on siis siivottu, pesty pyykkiä, nähty kavereita ja nuohottu Helsingin fashion skenessä kuluttamassa naamaa. Se tarkoittaa samalla myös sitä, ettei jumpassa oo heiluttu.  Oon käynyt tällä viikolla yhdellä aamutunnilla muokkauksessa Stokkan Motivuksessa ennen duunii. Loppuviikolla on kuitenkin tarkoitus treenaa myös perjantaina ja lauantaina.

Voisin sanoa nykyään harrastavani lauantaisin Ruohiksen Motivuksen MOVE Pacee, koska oon käynyt siellä syksystä asti jokaisena kertana. Sinne on kiva mennä, kun tietää mitä saa. Hyvä ohjaaja tsemppaa treenaamaan hiet pintaan ja sit saunan kautta kotiin syömään ja lööbailemaan.

Sounds like a plan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti