torstai 6. helmikuuta 2014

Anna mun jumppaa!


Marjo:
Mulla on ollut ihan himmee jumppainnostus päällä viime aikoina! Haluaisin hyppiä, hikoilla, haastaa itseäni ja olla vaan ihan himmee megajumppaaja. En oo kuitenkaan päässyt toteuttamaan itseäni ihan niin täysillä kuin olisin halunnut. Tämä johtuu siitä, että olen valinnut täysin vääränlaiset treenit fiilikseeni.

Maanantaina menin yhdistettyyn puolentunnin muokkaukseen ja puolen tunnin venyttelyyn. Muistan joskus hikoilleeni kyseisellä tunnilla ihan kunnolla, koska silloin alkuverryttelykin tehtiin painojen kanssa. Toista oli nyt. Koko tunti tuntui yhdeltä pitkältä venyttelysessiolta. Muistui taas mieleen, että pitäis alkaa seurata niitä ohjaajia joidenka tunneista tykkää.

Tiistaina uskaltauduin kiinteytystunnille, joka on Motivuksen selosteen mukaan helpohko koreografinen tunti, jonka haastavuus vaihtelee ohjaajan mukaan. Menin fiestatunnin sokeasta toheloinnista oppineena eturiviin, jotta näkisin ohjaajan paremmin. Tässä kohtaa voin sanoa, että eipä paljon auttanut, koska koreografia oli niin vaikea. Tuli vähän tyhmä olo, kun olisi halunnut hyppiä ja pomppia niinku muutkin, mut ei vaan pysynyt mukana. Tuntui ihan, kun oltaisiin treenattu jotain kisaa varten, vaikka tämän pitikin olla vain yksi urheilusuoritus muiden joukossa ja tunti elämästäni. Toisaalta tuli sellainen voitontahto, että haluis mennä ens kerrallakin ja hoitaa homma himaan. 

Tänään lähden taas haastamaan itseäni, koska tää treenifiilis vaan kasvaa ja Rocky-leffan Eye of the tiger soi päässä! Ua-ua-ua-aaaaaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti