torstai 13. maaliskuuta 2014

KAKSITVÅn sporttimalliston kamat testauksessa


Marjo:
Viime viikko meni valmistautuessa KAKSITVÅn (eli meidän päivätyön) viimeiseen muotinäytökseen. Tehtiin tosi pitkiä päiviä, jotka kesti välillä ihan yöhön asti. Esiteltiin siis viime lauantaina KAKSITVÅn sporttimallisto Gloriassa. Mesta oli koristeltu kuntovälinein, ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua ja meilläkin oli tuomarin pillit kaulassa.

Illan aikana oli kaksi näytöstä, jotka pyöräiltiin Piian kanssa IC-fillareilla läpi lavan reunalla, samalla kun mallit esitteli vaatteita. Ekassa näytöksessä juotiin fillaroinnin lomassa appelsiini Poweradee ja toisessa poksautettiin alkoholittomat kuusenkerkkä skumpat ja saunotettiin poikaa!

Nyt, kun ollaan saatu roudattua Gloria tyhjäks ja työhuone täyteen kampetta, niin meidän ihana työharjoittelija Markus pitää KAKSITVÅ sporttikauppaa pystyssä ainakin vielä tänään ja perjantaina klo: 14.00-19.00 osoitteessa Tarkk´ampujankatu 12.

Sillä aikaa me vedetään ”HAVE A GOOD ONE” kamppeet niskaan ja mennään jumppaan. Mä oon sportannu nyt kahdet treenit viininpunaisessa korispaidassa, mustissa verkkoshortseissa ja mustissa legginsseissä. Nyt on kuitenkin alkanut himottaa myös musta/viininpunaiset-leggarit, jotka on tehty samasta venyvästä verkkomatskusta kuin pelipaitakin. Piialla oli viime jumpassa keltamustat-leggarit, jonka keltaiset etupaneelit ovat samettitrikoota sekä topin päällä musta lyhyt verkkopaita. Legginsien samettinen pinta tuntui kuulemma venyttelyn aikana erityisen rauhoittavalta, kun lihaksia venyttäessä saattoi silitellä pehmeää nukkaa. 

Kun aloitin urheilun mua hävetti mun rumat vaatteet. Yhdistelin kaikkia värejä ja kuoseja ennakkoluulottomasti, kruunaten asun lopuksi bändipaidalla. Mulla ei ollut ”oikeita” urheiluvaatteita vaan jotain kulahtaneita T-paitoja, vanhoja shortseja ja leggareita. En kehdannut olla pelkässä topissa ja legginsseissä vaan halusin peittää itseni jättivaatteilla. Siihen, kun vielä yhdistää huonon kunnon ja vaikeat askelsarjat ni voi mua!

Nyt on kivaa, kun omasta mallistosta löytyy hienoja ja toimivia treenivaatteita. Toisaalta pelottaa, et jos näyttää tosi sporttiselta ni kunnon ja osaamisenkin pitäis olla sitä.. No ehkä ei pidä miettiä liikaa vaan tehdä sitä mitä huvittaa ja olla onnellinen jos on hyvä fiilis ja näyttää omasta mielestään kivalta uusissa vaatteissa siinä sivussa.

Tulkaa tsekkaan HAVE A GOOD ONE -gearit meidän työhuoneelle. Malliston lisäksi tarjolla myös edullisesti näytösvaatteita sekä HOT LIFE NOW -SUPERale-tuotteita. Yli 50€ ostoista lahja kaupan päälle! Tervetuloa!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti