tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kaunotar kolmonen kaduilla!


Marjo:
Nyt loppui mun osaltani metroissa ja ratikoissa istuskelu ja alkoi pyöräsesonki!

Eka viivyttelin kuukausikortin loppuun ja sitten yhtenä väsyneenä aamuna, kun en ois yhtään jaksanut otin kuitenkin pyörän esiin ja ajoin sillä töihin. Matka meni muuten kivasti, mutta fillarista kuului kamala meteli aina, kun vaihtoi vapaalle. Onneksi liikenne on varsinkin keskustassa yhtä meteliä, joten ei tarvinnut hirveästi hävetä.

Samana iltana soitin kaverilleni, joka lupasi katsoa mistä meteli johtuu. No sehän oli tietenkin takapyörän pakan laakeri! Kuinka en sitä itse keksinyt?! Haluaisin osata huoltaa itse polkupyöräni ja muutenkin olla sellainen kätevä emäntä, joka remontoi ja tarttuu tuumasta toimeen. En kuitenkaan ole sellainen ja sitten, kun sitä haluan tarpeeksi alan opetella enkä vaan puhu, että ”some sunny day..”

Frendi tarjos safkat, korjas fillarin ja tällä toiminnallaan teki mut super onnelliseksi. Nyt on sit pyöräilty berberi kipeeks duuniin, salille ja muihin menoihin. Raikkaan ilman ja urheilun määrä on tuplaantunut ja samalla myös nälkä & unentarve. Tuntuu, et aamulla pääsee helpommin sängystä ylös ja on paremmalla tuulella.

Kevät on kyllä ihana ja Helsinki! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti