torstai 8. toukokuuta 2014

30 vuotta!Yhteistyökumppanimme Motivus täyttää 30 vuotta! Me halutaan onnitella 1984 syntynyttä junioria ja muistella kuinka siistiä oli täyttää kolmekymppiä!
Marjo:
Vietin viimeiset kuukaudet 29-vuotiaana Meksikossa opetellen rentoa elämää. Oon aina ollut vähän suorittajahenkinen, mutta 30-vuotiaana annoin vaan asioiden tapahtua. Ei ollut kelloa, puhelin pysyi välillä pidempiäkin aikoja kiinni, sekä sanoin seikkailuille mieluummin kyllä kuin ei.
30-vuotiaana vietin pisimmän ja yhden elämäni upeimmista kesistä. Pitkälle viikonlopulle Berliiniin otin mukaan vain hammasharjan & seikkailumieltä. Tämän jälkeen lähdin kiertämään Eurooppaa Costaricalaisen hc-bändin kanssa ja kun Suomessa tuli lunta olin matkustanut kolmen viikon ja kolmen päivän pituisille deiteille Teksasiin.
Tein muutamia vuoroja Roban Popot Sneaker Storessa ja luultavasti rennon meksikolaisasenteeni ansioista tein sinä kesänä ihan hirveän määrä uusia ystäviä. Joskus koti Kalliossa tuntui olevan niin pitkän matkan päässä keskustasta (tai Robasta), ettei sinne jaksanut mennä kuin kolmen päivän välein vaihtamaan vaatteet.
Aijai nyt, kun alkaa oikein kunnolla muistella niin olihan se ihanaa, mutta kyllä tää nykyinen hiukan suunnitelmallisempi ja rauhallisempi elämäkin on upeeta. Kiitti kolmekymppisyys, kun annoit suuntaa!

Piia:

30 vuotta on elämässä varmaan aina hetki pysähtyä miettimään mitä elämältään oikeasti haluaa? Itse luulin olevani ihan ok sen maagisen iän tullessa vastaan, mutta väärässäpä olin.

Pari kuukautta synttäreiden jälkeen muutin asumaan työhuoneelle muutaman neliön ikkunattomaan koppiin pitkästä parisuhteesta ja isosta asunnosta. Bailasin koko ajan ja tein läjän uusia kavereita. Ihana minimivastuullinen parin kuukauden jakso teki tosi hyvää taas kolmekymppisenä.

Synttäripäivänä mulla oli päällä upee vintagemekko, meikkaaja teki mulle meikit ja hiukset oli laitettu kauniisti. Sain olla koko illan kuningatar. Talo oli täynnä juhlaväkeä, joiden kanssa kukin mistäkin lusikasta heräillen, jatkettiin seuraavana aamuna yhteisellä herkkuaamiaisella. Nämä juhlat tietenkin mulle järjesti Marjo. Ystävät jo vuodesta 1997.


Motivuksessa juhlitaan synttäreitä hauskassa 80-luvun hengessä 7.-14.5.2014. Sporttikakkoset osallistuivat kasarikuvakilpailuun tällaisella aerobic pläjäyksellä. Pistä säkin spandeksit päälle ja päihitä meidät! Onnea Motivus 30 vuotta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti