perjantai 3. lokakuuta 2014

Elo- & syyskuun haastelajit


Marjo:

Nolottaa oikein kertoa, mutta pakko myöntää, etten aiemmin mainitsemieni työkiireiden vuoksi pystynyt kokeilemaan elokuussa uutta lajia. Elokuun isoin ja uutukaisin urheilusuoritus oli poikaystävän muutto, joten laitetaan se tuonne pisteytykseen. Tästä projektista voin sanoa, että samanlaista säätöä se poikien muutto on kuin tyttöjenkin, paikat tuli kipeeks ja lopuks maistui muuttopizza.

Syyskuussa eli tarkemmin sanottuna syyskuun viimeisenä päivänä kokeilin Kehonhuoltoa. Tätä Motivuksen uutuustuntia on kuvattu nettisivuilla näin: ”Motivus Kehonhuolto on kokonaisvaltainen lihasten ja lihaskalvojen hyvinvointia edistävä tunti, jossa on vaikutteita eri kehonhuoltomenetelmistä. Tunnilla käytetään apuna rullaa ja omaa kehoa. Rauhallisesta tahdistaan huolimatta tunnet harjoittelun tehokkuuden välittömästi: Dynaamiset liikkeet ja kehon huoltaminen rullan avulla lisäävät liikkuvuutta ja rullailulla onkin paljon samoja hyötyjä kuin hieronnalla. Liikkeet tehdään omaan tahtiin. Tunnilla ei tarvitse kenkiä. Tunti sopii kaikille.”

Olin tehnyt tälle päivälle omasta mielestäni superhyvän aikataulun. Aamulla palaveri Jätkäsaaressa ja iltapäivällä seuraava Skattalla. Ehdin käydä salilla ja kotona syömässä palavereiden välissä. Lähdin aamupäivällä Jätkäsaaresta kävelemään Ruoholahteen vielä tietämättömänä minkä jumpan valitsisin. Nautin vain ihanasta aurinkoisesta syyssäästä ja hyvästä fiiliksestä.

Kehonhuolto-tunti pidettiin isossa salissa. Ihmettelin, että siellä oli niin paljon osallistujia keskellä päivää. Opettajana toimi rempseä sijainen. Hänen venyttelynsä ja liikkeensä olivat todella kauniita ja linjakkaita. Toisin kuin oma peilikuva, jota erehdyin välillä tsekkaamaan.

Olin kokeillut tunnilla käytettyä rullaa aiemmin kaverini luona. Tunnilla oli tosi rento ja kiva ilmapiiri kaikkien tuskastellessa kipeitä paikkojaan rullailun lomassa. Ohjaaja kertoi vinkkejä miten rullailua voi jatkaa kotonakin. Itse en tosin ole hääppöinen kotijumppaaja.. Kehonhuolto oli todella miellyttävää. Oli kiva keskittyä itseensä ja siihen miltä minusta tuntuu. Mikä paikka kolottaa, kiristää tai kaipaa huoltoa.

Tunnin jälkeen saunoin, join vettä, lekottelin ja testailin Motivuksen yhteistyökumppani Lemon Juice & Clycerinen suihkusaippuaa ja kahta erilaista vartalorasvaa. Olen aiemminkin käyttänyt pukkareissa suihkun jälkeen yhteistyökumppaneiden hiustuotteita ja rasvoja. Viettäessäni ihanaa spa-hetkeä mietin, että olen kyllä just sellainen kuluttaja, jonka pitää päästä kokeilemaan tuotetta ennen ostopäätöstä. Olen pelokas hankkimaan jotain mistä en tiedä mitään, mutta todella utelias kokeilija. Nyt, kun olen pukkarissa pari kertaa pistänyt LJG:n puuvilla vartalovoidetta, joka on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle alkaa kuivat kohdat kyljissä parantua. Taidan ostaa kyseistä rasvaa talven varalle.

Oon päättänyt, että tuleva viikonloppu on rauhallinen, mutta sporttinen - rento, mutta aikaansaava! Olen saanut kadoksissa olleet energiat takasin ja fiilis on loistava! Kivoja hetkiä toivotan myös teille kaikille!

HAASTELAJIEN PISTEET 1-5:
Syyskuu: Kehon huolto 3,5/5
Elokuu: Poikaystävän muutto 4/5
Heinäkuu: Body Pump 5/5
Kesäkuu: Patikointi 3,5/5
Toukokuu: Motivus Afro 5/5
Huhtikuu: Step 3/5
Maaliskuu: CoreCirquit 4/5
Helmikuu: Indoor Cycling 3,5/5. 
Tammikuu: Fiesta-tanssitunti 3/5 & +oukkidoukki-maininta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti