lauantai 11. lokakuuta 2014

Hyvinvointi Marjo


Marjo:

Olo on loistava, koska olen lupaukseni mukaan tsempannut treenaamisen kanssa + ekstra päätöksenä alkanut kokkailla ja tämän lisäksi kävin ihanassa jalkahoidossa Hyvinvointi Sulossa.

Mistäs mä aloittaisin? No, vaikka siitä ihananasta hoidosta! Olin varannut ajan iltakuudeksi Mansku 120:ssä sijaitsevaan söpöön hoitolaan. Siellä istahdin nojatuoliin, asettelin jalkani lämpimään veteen ja sain kupillisen herkullista teetä käteeni. Hoitoaika meni kuin siivillä! Lopuksi kosmetologi Maria hieroi pohkeitani, jotka olivat tosi kipeät. Mietittiin yhdessä miten ne voivatkin olla niin kosketusarat kunnes tajusin, että urheiluhan on jäänyt viime aikoina aika vähille ja päätteellä istuminen vienyt voiton. Marian lakatessa kynsiäni ihanalla pinkillä kynsilakalla (jonka sain myös mukaani lähteissä!) päätin itsekseni, että huomenna  aloitan taas urheilla vakkariin!

Ostin Sulosta myös Nimuen hoitotuotteita, jotka löysin viime vuonna näihin aikoihin. Kävin kaksi kertaa kasvohoidossa ja aloin käyttää kosmetologin suosituksesta sarjaa, jonka jälkeen ihoni ei ole ikinä ollut näin hyvässä kunnossa. Joskus tulee tietty stressifinnejä tms, mutta yleisesti esim. talvella helposti kuivettuva ihoni on pysynyt hyvässä kunnossa. Kyllähän se hinnallisesti aina kirpaisee (varsinkin kuin kerralla ostaa monta putelia), mutta ne ovat onneksi tosi riittoisia sekä kasvorasvaa voi myös käyttää silmänympärysvoiteena.

Lähdin hoitolasta kuin minkäkin Zen-iskun saamana. Oli ihana rauhallinen olo. Ajattelin ostaa itselleni vielä kunnon herkut illaksi Sokoksen S-marketista. Latasin koriin Dr Pepperiä, minisuklaan, pari vanha auto –salmiakkia, tofunakkeja ja kasvis”lihiksen”, mutta kuinkas sitten kävikään! No mun pankkikortti oli jumissa, koska Aktiassa oli jotkut katkokset ja jouduin jättämään kaikki herkut kaupan kassalle. Nolotti ja ärsytti!

Kotona söin jotain käppäsiä hapankorppuja ja kävin raivoissani nukkumaan. Aamuksi oli jäänyt vielä joku eltaantunut banaani, jonka haukkasin matkalla Muokkaus-jumppaan Stokkalle. Urheillessa silmissä pimeni ja kevyidenkin sarjojen tekeminen tuntui raskaalta. Seuraavana päivänä paikat olivat kipeät, mutta hyvän aterian jälkeen menin Ruoholahteen MOVE Pace -tunnille availemaan lihaksia. Sitä seuraavana päivänä tein vielä saman uudestaan. Hyvin syöneenä ei heikottanut ollenkaan...taikatemppu?

Tällä viikolla olen syönyt hyvin (ja innostunut siitä kuinka hyvää ruokaa olen onnistunut tekemään) sekä liikkunut. Mieli on tosi virkeä, hullun rakastunut ja sellainen hyvällä tavalla utelias tulevaisuuden suhteen. Tänään mennään miniperheen kanssa Lintsin Valokarnevaaleille, joidenka aihe on rakkaus <3 . Huomenna taas Riinan MOVE Pace –tunnille Ruoholahteen tsemppaamaan ja rakastamaan liikkumista.

Kivaa viikonloppua kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti