keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Linnanmäen VALOKARNEVAALIT


Marjo:

Mentiin mun uuden miniperheen kanssa heti viime lauantaina tsekkaamaan Lintsin Valokarnevaalit. Meitä oli kaksi aikuista ja kaksi lasta. Just hyvä määrä jos haluaa päästä koko jengillä esimerkiksi mun lempilaitteeseen Salamaan.

Valokarnevaalien aiheena on rakkaus. Siellä on vuodesta toiseen aina ollut tosi tunnelmallista, mutta tänä vuonna mestoille on asennettu mm. sydänvalaistus ja vohvelitiskillä myydään love-annosta kahdelle.  Eka ajattelin, että olisi kiva mennä sinne kahdestaan mielitietyn kanssa, mutta heti, kun päästiin innosta kiehuvien lapsien kanssa paikalle tiesin, että olimme tehneet oikean ratkaisun.

Iloksemme toinenkin lapsista oli kasvanut kesästä 120 cm rajapyykin yli ja pääsi nyt ensimmäistä kertaa hurjempiin laitteisiin. Aloitimme vanhalla vuoristoradalla, josta siirryttiin koko ajan rajumpiin laitteisiin. Viimeisenä Kehrä, jossa meni pää alaspäin. Se oli lapsen mukaan ”just paras”, vaikka aika peloissaan sinne aluksi astuttiinkin.

Menimme paikalle lasten painostuksesta jo päiväsaikaan, mutta illalla valojen syttyessä paikka herää eloon. Kantsii pukea paljon lämmintä ylle. Pipo ei pysynyt päässä monessakaan kyydissä, mutta kaulahuivi ja hanskat lämmitti koko ajan.

Illalla kotiin mentäessä lapset olivat super väsyneitä. Oli hauska muistella mielessään niitä kahta sätkynukkea päivemmällä, jotka nyt  istuivat rauhallisena ja väsyneenä aloillaan. Itsekin vaan haukottelin harmitellen, kun piti feidaa kaverin bileet, koska oli vaan pakko päästä kotiin lööbaamaan.

Valokarnevaalit ovat käynnissä tästä päivästä sunnuntaihin. Suosittelen käymään, vaikka vaan iltakävelyllä aistimassa tunnelmaa jos ei huvipuistolaitteet kiinnosta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti