sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Marraskuun haastelaji


Marjo:

Marraskuussa Motivuksella oli kampanja, jossa jäsenet voivat ottaa kaverinsa (jotka eivät ole ennen käyneet Motivuksella) tutustumaan kuntokeskusten tarjontaan. Minä vein kaverini Lauran kiertoharjoittelutunti Paceen, jossa tehtiin vielä lopuksi ekstra vatsat.

Olin luvannut opastaa ystävääni, koska hän oli tällaisessa jumpassa ensimmäistä kertaa. Tunnin alkua odotellessa opettaja kysyi ketkä ovat paikalla ensimmäistä kertaa. Ystäväni viitatessa hän sanoi, että sinulla on hyvä ohjaaja jo mukana, mutta lupasi opastaa tarpeen tullen. Minulle tuli tosi hyvä fiilis!

Muistan, kun aloin käydä Motivuksen jumpissa ”vakkariin” ja ohjaajat alkoivat moikkailla tai sanoivat tunnin alussa, että ”täällähän on kaikki tuttuja”. Tuli sellainen fiilis, että tänne mä kuulun!

Pacessa mennään myötäpäivään vuorotellen lihaskuntolaitteelle ja sykkeennostopisteelle. Jälkimmäinen on yleensä steppilauta tai sellainen ”pomppumatto”. Lupasin kaverilleni, että menen etunenässä, jotta hän voi ottaa mallia minusta. Kaverini on hyväkuntoinen ballerina, joten yritin ihan tosissani haastaa hänet liikesarjoilla.

Ekstra vatsalihasliikkeiden ja venyttelyiden jälkeen menimme naamat punaisina suihkuun ja höyrysaunaan. Oli kiva näyttää frendille mesta, joka on itselle niin tärkeä. Oikeastaan mun ainoa oikea harrastus! Kaveri tykkäsi jumpasta, mutta ujosteli vähän kuntosalilaitteita. Hänelle sopisi varmaan paremmin SykemuokkausBodyAttack tai joku tanssitunti.

Tässä kuussa haastan itseni kahdenteentoista lajiin ja sitten onkin taas vuosi paketissa.

HAASTELAJIEN PISTEET 1-5:
Marraskuu: jumppaohjaaminen kaverille 4,5/5
Lokakuu: Kuntosali, käsitreeni 4/5
Syyskuu: Kehon huolto 3,5/5
Elokuu: Poikaystävän muutto 4/5
Heinäkuu: Body Pump 5/5
Kesäkuu: Patikointi 3,5/5
Toukokuu: Motivus Afro 5/5
Huhtikuu: Step 3/5
Maaliskuu: CoreCirquit 4/5
Helmikuu: Indoor Cycling 3,5/5. 
Tammikuu: Fiesta-tanssitunti 3/5 & +oukkidoukki-maininta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti