lauantai 28. joulukuuta 2013

Sporttivuosi 2013Marjo:
Vuosi 2013 on loppumaisillaan ja mulla on hyvä olla. Tein viime uutena vuotena päätöksen, että tänä vuonna tsemppaan oman hyvinvointini kanssa ja niin tein!

Alkoholin olin jättänyt jo aiemmin ja ujo innostus urheiluunkin oli löydetty. Luin kaverin facebook statuksesta, että hän oli toteuttanut haaveensa ja harrastanut urheilua jollakin tavalla vuoden jokaisena päivänä. Tiesin jo etukäteen, että se ei olisi minun juttuni, mutta voisin kyllä lisätä annosta ihan roimasti.

Tänä vuonna uskalsin kokeilla uusia lajeja lempparisalillani Ruoholahden Motivuksella, hiihdin maalaistyttönä ensimmäistä kertaa kaupungissa, kesällä lenkkeilin kaverin kanssa viikoittain, kävin lähibiitsillä iltauinnilla, jaksoin meloa kolmen tunnin kanoottiretken (sateessa & esksyksissä) ja vaikka mitä muuta.

Omasta mielestäni olen tsempannut kivasti myös ystäviäni. Vienyt jumppaan ja kävelylle. Vähän harmittaa, että uuden työprojektini takia viimeinen kuukausi on ollut vähän hiljaiseloa urheilunsuhteen. Yritän pyhittää sille vapaapäivät ja tietty kävellä työmatkat silloin kuin nälkä ja säät antaa sille suostumuksensa.

Tänä vuonna olen voittanut itseni harrastamalla liikuntaa ensimmäistä kertaa elämässäni koko vuoden ajan. Aiemmin olen ajatellut, että en kaipaa ryhmäliikuntaa kesäisin, koska ajan pyörällä, käyn uimassa ja liikun niin paljon. Oikeasti en kuitenkaan fillaroinnin lisäksi liiku paljoakaan enemmän kuin yleensä. Ensi vuonna yritän pitää saman tsemppimenon päällä ja ehkä jopa kokeilla muutamaa uutta lajia.

KAKSITVÅ julkaisee vuoden alkupuolella ensimmäisen sporttimallistonsa. Urheiluharrastus on päässyt siis luikertelemaan myös työelämääni... 

Hyvää uutta vuotta kaikille!2 kommenttia:

  1. Oi, sporttimallisto, siistii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khyl! Oon itsekin innoissani, et pääsee rokkaan omaa gearii jumppaan! T: Marjo

      Poista