perjantai 11. heinäkuuta 2014

Fillari kulkee


Piia:

Mulla on synnytys kahden viikon päästä, jos asiat menee kuten on povattu. 
Kuukausilippua liikenteeseen ei oo ollut enää pitkään aikaan ja liikkuminen kesän kunniaksi tapahtuu fillarilla. Enimmäkseen siinä ei olekaan mitään ongelmaa, mutta mulla on menopelinä ihan perus Crescent, jossa ajoasento on melko alhaalla. Nyt kun vatsa kasvaa ihan silmissä, alkaa ajaminen muuttua viimeistään parinkymmenen minuutin kohdalla hieman tukalaksi, jopa kivuliaaksi. Semmoinen vanha mummopyörä tai sitten tosi moderni "nojatuolimainen" fillari toimisi varmaan paremmin. Nautin kuitenkin pyöräilystä ihan älyttömän paljon! Paikasta toiseen pääsee ihan tosta vaan ja samalla tekee edes jotain etäisesti liikuntaa muistuttavaa. Vauhdin hurmaa ei mammapyöräilyssä koeta, mutta hyvältä tuulenvire tuntuu vähän pienemmilläkin nopeuksilla. 
Jatkuvasti saan kuulla muilta ihmisiltä eri sävyin kommentteja siitä, että edelleen ajan pyörällä. Ihan rauhassa nyt vaan kanssaihmiset, otan kyllä rauhassa ja ajan varovasti ja sitä rataa. 
Sitä paitsi nyt jo jännittää miten/koska lapsen kanssa pääsee fillaroimaan. Uskallanko laittaa lapsen kyytiin ja luottaa siihen, että en kaadu tai joudu muutenkaan onnettomuuteen? Rämäpää minussa on uusien ajatusten edessä, kun pitää ottaa jatkossa myös perhe (!) huomioon. Ihan hullua.

Tänään olin pyöräilemässä kun sade yllätti täysin. Tieto siitä, että kotona saa nauttia kuumaa kaakaota peiton alla, rauhoitti ihmeesti litimärkää olemusta. Leivoin viime vuotisista pakastimesta löytyneistä karpaloista muffinseja kaakaon kyytipojaksi.Ei näytä ehkä kovin herkulta, mutta voin kertoa, voi pojat kyllä maistui! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti