tiistai 18. marraskuuta 2014

Koira, lapsi & ulkoilu!



Marjo:

Olen onnekseni viime aikoina jaksanut käydä jumppaamassa duunien lisäksi kivasti. Ei ole tarvinnut pakottaa itseään mihinkään mitä en haluaisi tehdä. Eilen menin jumppaan suihkun takia. Tietty halusin myös urheilla, mutku kodin suihkutilan oli vallannut  poikaystävän lätkäkamat sunnuntaitreenien jäljiltä niin kuntokeskus kiinnosti myös kylppärinä. Tänään on vatsalihakset kipeet ja hyvä muistelofiilis viikonloppureissusta Janakkalassa & Hämeenlinnassa.

“Onpa elämä muuttunut. Iltapäivällä pakkaan matkatavarat, koiran, lapsen, miehen ja itseni autoon, jolla huristetaan Viralaan viikonlopuks” päivitin statustani Facebookissa viime perjantaina. Mulla oli siskon koira hoidossa ja auto käytössä sen lisäksi miehen lapsi tuli viikonloppuvisiitille.

Oli tosi kivaa näyttää lapselle Hämeenlinnan nähtävyyksiä ja ulkoiluttaa iloista & uteliasta pientä koiraa. Tuli samalla tavalla outo olo, kun mennessäni pari vuotta sitten ensimmäisiä kertoja absolutistina aamujumppaan viikonloppuisin. Silloin tajusin, että on olemassa aamuihmisiä, jotka ovat käyneet jumpissa silloin, kun mä vielä nukun edellisen illan bailaamisen jäljiltä. Nytkin oltiin aikaisin liikkeellä ja vastaan tuli enimmäkseen muita lapsiperheitä. Täällä ne sit hengaa, kun mä oon siellä jumpassa.

Tykkään tosi paljon ulkoilusta, mutta en oo kuitenkaan sellainen tyyppi joka menis yksin ulos fiilisteleen. Kävelen, fillaroin ja hyötyliikun silloin kun ehdin, mutta tykkäisin käydä vieläkin enemmän käyskentelemässä luonnossa. Sellaista tapahtuu yleensä vain silloin, kun joku vie minut.. Nyt, kun tuon kirjoittaa tähän niin tajuaa kuinka tyhmää se on. Vähän niinku se leffassa käyminen yksin. Oon aina halunnut tehdä sen, mutta jotenkin ujostellut vuosikausia. Onneks menin, koska siinä ei ollut mitään pelättävää. Just kivaa! Viime viikolla kävin myös yksin lounaalla ja poistin Facebook aplikaation puhelimestani. Rauha alkaa laskeutua...

Pitää yrittää alkaa sopia kavereiden kanssa näkemiset ulkoilureiteille eikä niin usein pullakahveille. Kivaa ja energistä viikkoa kaikille!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti