tiistai 27. toukokuuta 2014

Good Kicks!


Marjo:
Roba 16:sta on auennut uusi lenkkariputiikki
Good Kicks! Sen perustajatiimi koostuu muotialan ammattilaisista, jotka jakavat intohimon katumuotia ja kivijalkakauppoja kohtaan. Mediatiedotteen mukaan lenkkarikulttuurin edistäminen mm. tapahtumilla, lanseeraustilaisuuksilla ja yhteistyöprojekteilla on yksi heidän tavoitteistaan eli bailui tiedossa! 


Hyllyistä löytyy lenkkareita naisille, miehille sekä lapsille. Kuuntelin aamulla Radio Helsingistä Good Kicksin Masan ja Tuomon haastattelun, jossa he kertoivat lenkkarikulttuurin noususta naisten keskuudessa. Itsekin tulee tsekattua salilla ja lenkkipoluilla upeita sniikkereitä ja onhan se siistiä js esim. joku kivan näköinen poika tulee kehumaan sun kenkii tai no oikeastaan mitä vaan, mut eniten itse saanut kehuja lenkkareista.

Good Kicksissä käydessä huomaat, että siellä ollaan sydämellä mukana lenkkaritouhussa. Viime viikolla putiikissa poiketessa omistajat teki New Balancen ostoja ja otti asiakkaat mukaan. Siellä me pistettiin lenkkareita parhaimmuusjärjestykseen oman mielen mukaan samalla tuntien ylpeyttä siitä, että just mun mielipiteellä on merkitystä.

Oon varma, että tää mesta tulee menestymään. Aion myös itse kantaa korteni kekoon ostamalla lenkkarini pienestä kivijalkakaupasta. Ärsyttää joskus oma laiskuus ja piittaamattomuus ostokäyttäytymisen suhteen. Ruikutan, kun pienet kaupat lopettaa, mutta en kuitenkaan tee ostoksiani siellä. Nyt sellainen peli loppuu!

Eka ostan lenkkarit after office -bailaukseen ja syksyllä toiset treeneihin. Tässä kuvakimara mun suokkareista ja fiilistelyä kaupalta

PS: Upear Good Kicks-paidat on Vuoden muotiteko-palkinnon voittaneen Pure Waste:n uutta mallistoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti