maanantai 23. syyskuuta 2013

Vahingossa 6 kertaa jumpassa viikon aikana.


Marjo:
Tylsyys teki musta viime viikolla tehojumppaajan. Eilen (sunnuntaina) kaveri kertoi käyneensä treenaamassa viisi kertaa viikon aikana. Päiviteltiin sitä hetken aikaa kunnes laskin itse käyneeni kuusi kertaa saman viikon aikana. Syynä tähän ei ole ihan mieletön sporttausinnostus vaan tylsyys. Vapaa-aikana ei ole ollut muutakaan tekemistä. 

Jos töissä on ollut ärsyttävä päivä tai kotiasiat eivät ole kunnossa niin jumpassa ei niistä tarvitse murehtia. Treenin jälkeenkin on yleensä parempi fiilis kuin sinne mennessä. Taikatemppu.

Joskus alkaa vahingossa kelailla omia juttujaan kesken jumpan. Silloin on siistiä, kun ohjaaja ihan kuin lukisi sun ajatuksia ja käskee keskittyä treeniin. Ihana se hetki, kun ei ajattele oikeesti yhtään mitään! Jos sellainen ei onnistu niin kannattaa alkaa laskemaan kuinka monta liikettä saa tehtyä jossain tietyssä ajassa tai muuta mekaanista. Auttaa ainakin mua tosi paljon.

Leikin eilen myös oman jumpan jälkeen kaverille personal traineria kuntosalilla. Vaikka en olekaan koskaan salitreeniä hirveesti tehnyt muistui mieleen kaikenlaisia hyviä lihaskuntoharjoituksia ja lopuksi venyttelyitä, joita ollaan tehty ohjatuilla tunneilla. Kivaa huomata, että kunto on kasvanut ja jotain on jäänyt muistiin myös korvien väliin.

Tässä vähän jumpan jälkeistä hassuttelua viime lauantailta:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti