tiistai 19. elokuuta 2014

Marjon kesä 2014


Marjo:

“Niin se kesä taas meni” ajattelin tänä aamuna, kun vedin taas pitkästä aikaa farkkuja jalkaan. Ihanaa, että ne mahtuivat (eikä tehnyt edes tiukkaa, kiitos jumppakesä 2014:sta!), mutta kurjaa, ettei voinut enää hillua shortseissa ja topissa.

Tämä kesä on ollut yksi elämäni parhaimmista. Eilen just fiilistelin Tove Jansson ”tee työtä ja rakasta” -henkistä elämääni. Tämän kesän aikana olen viettänyt monet päivät kotitoimistollani ideoiden, kontaktoiden uusia yhteistyökumppaneita, välillä piirtäen tai maalaten ja toisinaan vääntäen aikatauluja tai budjetteja. Tälle vastapainona ovat olleet lukuisat lounasdeitit kavereiden kanssa, kirjojen lukeminen puistossa (mielenkiintoisten tekijänaisten elämänkerrat), matkailu, uiminen ja pussailu.

Urheilusta olen löytänyt taas sen itsensä haastamisfiiliksen. Kuntotestin jälkeen olen pakottanut itseni ainakin kerran viikossa vähän rankempaan treeniin. Jumpassa on tullut käytyä 2-4 kertaa viikossa fiiliksen mukaan ja matka on taittunut sinne fillarilla. Paikat ovat olleet jumissa ja se on tuntunut hyvältä. Olen löytänyt taas monen vuoden jälkeen Body Pumpin sekä odotan innolla Motivuksen syyskauden uutuuksia esimerkiksi kehonhuolto ja uudet yhdistelmä tunnit kiinnostavat. Uskon myös meneväni törttöilemään uusille tanssitunneille haastekampanjani kanssa…

Olemme saaneet tällä viikolla blogillemme uusia testituotteita, jotka ovat ainakin meidän mielestämme todella mielenkiintoisia! Kuulette kokemuksia, kun olemme saaneet testailuhomman kunnolla käyntiin.

Tässä kuvasikermä mun lempikesästä 2014. Miten teidän kesä on sujunut?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti