torstai 21. elokuuta 2014

UimalassaPiia:

Kaupunkilaiseen kesään kuuluu olennaisesti maa-uimalat. En todellakaan joka vuosi ole tullut käyneeksi, mutta puheissa ja haaveissa se on aina toukokuusta lähtien kun Stadikka aukeaa. 
Jotkut pitää Stadikkaa bikinikunnon esittelypaikkana, toiset viis veisaa sellaisista puheista. Henkilökohtaisesti eniten naurattaa legenda naisten suihkutiloissa vartioivasta "alapesumummosta", joka puuttuu mielestään liian heikkoon intiimihygieniaan opastamalla huolellisempaan pesuun. En oo onneksi itse törmännyt mummeliin, koska oishan se nyt kovin kiusallista! 

Stadikalle en oo tänä kesänä päässyt, mutta asun lähellä Kumpulan maa-uimalaa ja siellä on tullut käytyä sitäkin enemmän. Lapsiperheiden suosima uimala on yleensä tosi täynnä, mutta sekaan mahtuu kyllä. Aurinkoa riittää aamusta iltaan (käräytin itseni yhtenä päivänä ihan järkyttävään kuntoon), jätskikiska ja tavallinen kioski pitää ravittuna sekä mahdollisuus bongata jopa Jani Sievinen. Ehkä jotain muitakin julkkiksia. 

Uimalakausi alkaa lähestyä loppuaan ja loppu tulee ihanan romanttisissa merkeissä. Vahva suositus treffeille, kivalle yhdessäololle kavereiden kanssa, niille jotka ei voi enää päivänvalossa näyttäytyä karmeiden rusketusrajojensa kanssa tai tähtitaivaan alla uinnista nauttiville:

Kuutamo-uinti Kumpulan uimalassa perjantaina 22.8. Klo 23.00 saakka.
Tunnelmavalaistus ja taustamusiikkia.
Liput 3,80€
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti