tiistai 28. tammikuuta 2014

Elämäni ensimmäinen tanssitunti


Marjo:
No niin nyt sekin on sitten koettu eli ensimmäinen haastelaji nimeltään Fiesta. Tein aloittelijoiden virheen ja menin nolouksissani takariviin kaikkia piiloon. Tunti oli Centerin isoimmassa salissa ja tietenkin bailasin ilman rillejä enkä nähnyt edes ohjaajaa kunnolla.  Onneksi oli osaavia tanssijoita lähituntumassa, joten pystyin matkimaan heitä.

Fiestassa vedettiin joka biisi eri tanssia esimerkiksi hip hoppia, reggaeta, afroa ja sitten lopuksi lyhyt verryttely. Olen tavallaan sitä mieltä, että olisi ollut kiva mennä jonkun kaverin kanssa niin olisi voinut paljon vapautuneemmin nauraa itselleen jonkun kanssa. Nyt huomasin yrittäväni naama nurinpäin hammasta purren vetää liikkeet oikein, vaikka eihän mulla ollut mitään saumoja.

Tunnin jälkeen olin aivan hiessä ja positiivisesti yllättynyt treenin rankkuudesta. Tuli jopa mieleen se, kun harjoittelin Muokkauksen tai Pacen liikesarjoja ensimmäisiä kertoja enkä kuvitellut ikinä oppivani niitä. Nyt ne menee jo ulkomuistista ja sama voisi tapahtua ehkä tanssikuvioidenkin kanssa.. vai voisiko? Ehkä haastan Piiankin mukaan joku hetki niin voidaan sitten yhdessä spekuloida tanssi- ja heittäytymistaitojamme…

Annan Fiestatunnille ensimmäisenä haastelajina pisteitä 3/5 & oukkidoukki-maininnan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti