keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Pään päälle syttyi jumpassa lamppu!


Marjo:
Nyt on taas se aika vuodesta, kun salit on täynnä kuntoilijoita. Väsyksissä haukotellen neuvoin Pacen perusperiaatteita vasta-alkajalle ennen tunnin alkua. Ekan kierroksen jälkeen tuli kuuma, tokan kierroksen jälkeen hiki ja kolmannella kierroksella hengästyin. Kaikki meni niin kuin aina ennenkin.

Vaikka ohjaaja käski tyhjentää pään ajatuksista ja keskittyä vain omaan treeniin aloin muistella niitä kertoja, kun menin itse ekaa kertaa kokeilemaan jotain uutta lajia. Mulle tuli ikävä niitä aikoja ja tämä sai minut tekemään itselleni lupauksen! Tänä vuonna aion kokeilla joka kuukausi jotain uutta jumppaa. Taistelujuttuja, tanssia ja mitä vain uutta ja ”muka” pelottavaa. Oon hirveän ujo uusien asioiden kanssa. Tällä tempauksella haastan itseni pois turva-alueelta, jonka olen itselleni luonut.

En tietenkään aio lopettaa tuttuja ja turvallisia jumppia, koska a) tykkään niistä ja b) niissähän vaihtuu ohjelmat tosi tiuhaan. Otan vain siihen sekaan vähän jännitystä. Motivuksen ohjelmassa on niin paljon kaikenlaista, että pitäähän ne (ainakin melkein) kaikki käydä kokeilemassa. Kopeille mentäessä kuikuilin jo vähän muiden salien ikkunoista meneillään olevia tunteja. Alkoi oikein jännittää!

Matkalla kotiin päätin myös aloittaa jo lapsuudesta tutun karkkipäivän! Oon joskus ollut karkkilakossa 2,5 vuotta, mut nyt ei huvita lakkoilla. Oon himmee karkinsyöjä ja ois kyl kaameeta vaan ottaa tuo ilo itseltä pois. Ehkä sit jos se joskus tuntuu tosi helpolta jättää pois niin tottakai, mut nyt en kyl ala kiduttaan itteeni vaan syön sitä geishapatukkaa kerran viikossa jos siltä tuntuu!

Kyllä tää sporttivuosi 2014 taas tästä lähtee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti