lauantai 22. helmikuuta 2014

Uimahalliylläri


Piia:
Kävin Pacessa hyppimässä tuossa taannoin ja eilisillasta alkaen sen on voinut tuntea niin etu-kuin takareisissäkin. Tänään aamulla esim. vessanpöntölle istahtaminen olikin yks haaste.  Raskaus on edennyt siihen pisteeseen, että pahoinvointi on lähes kokonaan poissa, hallelujaa, ja paluu normaalihkoon elämään on alkanut. Maha paisuu ihan silmissä, mutta oon myös syönyt enemmän karkkii viime aikoina, tiedä sitte…
Tuolla pacessa on paljon hyppyjä ylös-alas ja niitä mä pyrin välttämään. Jumppamaikka näytti mulle muutaman idioottivarman liikkeen, jota voin tehdä hyppyjen sijaan ja niitähän mä sitten suoritin huolellisesti eli paljon. Molemmat liikkeet vaan sattui olemaan kyykkäyksiä. Nyt on reidet tulessa, mutta tietääpähän tehneensä.

Ystävänpäivänä menin ystävän kanssa Yrjönkadun uimahalliin vesijuoksemaan. Se on tosi kivaa liikkumista, joka sopii tietty tosi hyvin tällaselle paksumahalle. Sinne on myös helppo lähtee tosta vaan, kun voi vetää nakuna. Vesijuosta voi kaverin kanssa vierekkäin ja vaihtaa kuulumiset samalla kun treenaa. Sitte vielä saunan löylyihin relaamaan.
Ystävänpäivän kunniaksi tarjolla oli myös kevyt kasvohoito vitosella ja niska-hartiahieronta myöskin samaisella vaivaisella femmalla. Jonoa näihin ihaniin pikkuhemmotteluihin oli jonkin verran, mutta tunnelma pulppuili iloisena ympärillä koko ajan, niin ajankulua ei edes huomannut. Seuraavan kerran tällainen Yrjiksen spessupäivä on 9.3. eli naistenpäivän jälkimainingeissa. Käteinen käy ainoastaan, joten varatkaa mukaan aitoa rahaa ja ihanaa laatu-aikaa hyvässä seurassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti