tiistai 12. marraskuuta 2013

Kiirettä pitää!


Marjo:
Himmee kiire ja hermoilu päällä! Just sellainen itse aiheutettu typerä paniikki, joka johtuu siitä, että sanoo kaikkeen aina kyllä. Nyt sitä on sit juosta ympäri kyliä niin paljon kuin näistä pikku töppöjaloista pääsee. Syöminen on jäänyt heikonlaiseksi ja illalla haluaisi vaan kaatua sänkyyn tai no ehkä vähän itkeä siinä sivussa. Paino on pudonnut ja mieli ei oo virkee.

Erikoisjärjestely on vaikuttanut myös urheiluun. Aluksi ryhmäliikuntaa ehti käydä harrastamassa milloin missäkin välissä. Sen jälkeen sen korvasi hyötyliikunta ja nyt olen löytänyt kuntosaliharjoittelun.

Ruoholahden kuntosalille meneminen jännitti aluksi. Valitsin ajaksi kahden eri palaverin välisen hetken keskellä päivää. Hiivin saliin lämmittelemään kuntopyörällä, jonka jälkeen menin soutulaitteeseen. Tämän jälkeen jouduin poistumaan mukavuusalueeltani, koska en enää osannut käyttää muita jumppalaitteita.

Tekniikkani oli (outoa kyllä!) lukea ohjeet ja seurata kuvien perusteella mitä milläkin laitteella tehdään. Matkin myös muita treenaajia. Jotkut vehkeet jäivät vielä vähän epäselviksi, mutta en jaksanut tehdä siitä suurempaa numeroa. Ensi kerralla pyydän apua tai menen mestoille jonkun osaavan kaverin kanssa. Nyt vaan testasin. Juoksumatto ei huvittanut tällä kertaa, koska pää oli vielä vähän hellänä parin päivän migreenistä.

Ihaninta koko treenissä oli infrapunasauna, oma rauha, raikas vesi ja hyvä kirja. Tuntui niin tyhmältä lähteä taas salilta juoksemaan työasioiden perään, mutta minkäs teet. Pitää osata ottaa noita rauhoittumishetkiä ja sanoa myös kaikenmaailman kiireille jyrkkä EI!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti