lauantai 23. marraskuuta 2013

Kotiharjoittelu DVD


Piia:
Mitäs sitä neitokainen perjantai-iltana tekisi kuin läppärin tahdittamana vatsalihaksia?  Mun leffailta koostui Kuntoplus-kotiharjoittelusta, jonka mukaan tuloksena on litteä vatsa ja vahva selkä. Kyllähän ne mulle kelpaa, huonompiakin tarjouksia on tullut vastaan.

En tule koskaan lukeneeksi ohjeita, olkoon kyseessä sitten elektroniikka laite tai Ikean huonekalu, joten en tälläkään kertaa ruvennut siihen. Aloitin kuitenkin tekemällä DVD:n tarjoaman kuntotestin, joka määritteli kumman harjoitusohjelman kanssa minun olisi syytä aloittaa.
Ensin testattiin selkälihasten vahvuus -> aivan surkeat. Sen jälkeen vatsalihasten vahvuus, joka oli melko ok. Poikittaisten vatsalihasten kohdalla tulos oli ihan uskomattoman hyvä, joten enköhän melko varmasti tehnyt jotakin väärin.
Päätin kuitenkin ottaa ohjelman numero 1 kahden ensimmäisen tuloksen takia ja senkin lyhyempänä versiona, vain 30 minuuttia.

Ohjelma oli suomenkielinen ja sen sai valita selostuksella tai ilman. Otin selostuksen kanssa, jotta tyrisin mahdollisimman vähän. Liikkeet oli hyvin samanlaisia kuin mitä olen tottunut ryhmäliikunnassa tekemään, mutta kotona mua vähän nolotti tehdä niitä. Ei muuten, mutta naapurit näkee ikkunasta kun keekoilen itsekseni. Kun siirryttiin lattialle tekemään treeniä, olo helpottui selvästi.
Sarjat oli lyhyitä ja puoli tuntia meni todellakin hujauksessa. Lopussa vielä lyhyet venyttelyt ja homma oli hoidettu.
Muulle tuli treenatessa lämmin, mutta en voi sanoa mitenkään kovin rankaksi jumpaksi. Enemmänkin tuo ykköstaso on sellainen, jota kannattaa tehdä vaikka päivittäin.

Erityisen hyvä matkoilla ja niinä hetkinä, kun ei vaan jaksa raahautua ulos kotiovesta. Muista vetää verhot ikkunaan ennen treeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti