perjantai 1. marraskuuta 2013

Pienestä kii


Piia:
Toissapäivänä oli sporttikakkosten vapaa-ilta ja istahdettiin kutosriville katsomaan, kun Loimaan, ah ihanat, biisonit pelasi korista Turkkilaista Besiktasia vastaan Helsingin jäähallissa. Viimeksi kun oon käynyt siellä, niin tais olla jotkut skedekisat ja sitä ennen joskus -95 Green dayn konsertissa.
Homman nimi oli siis Eurocup ja sporttikakkoset ihan noviisina paikalla.

Loimaan Bisons ei sen sijaan oo meille tippaakaan vieras joukkue. Viime keväänä oltiin Tampereella duunimatkalla ja mietittiin siinä yöllä, että nyt on vähä laiska meno Tampereen yössä. Samaan aikaan kuultiin, että Bisons voitti juuri Suomen mestaruuden ja voittojuhlat on meneillään Loimaan torilla. Eipä siinä, auto alle ja kohti Loimaan bailausta. Tori oli tyhjä kun päästiin perille, mutta juhlat oli onneksi vain siirtyneet yökerhoon. Koko kylä oli menossa mukana, poika oli tullut kotiin, Ruudolfin ja Karri-koiran Leijonakuningas soi koko illan yhä uudestaan, koko bailujengin hymyt korvissa ja tunnelma oli katossa. Seuraavana päivänä oli edelleen voittaja-olo ja päätettiin hankkia tästä ihanasta illasta muistuttamaan Bisons-fanipaidat ja tatuoinnit.

Eilen vihdoin paidat sai kaivaa esille aitoon ympäristöön kun mentiin meidän ensimmäiseen Bisons-peliin. Ja mikä peli! Ensin turkkilaiset pesi lattiaa biisoneilla, sen jälkeen toisin päin ja lopuksi nähtiin ihan huikee biisonien nousu, joka päättyi viimeisellä sekunnilla heitettyyn kolmoseen ...joka ei uponnut. Bisons hävisi yhdellä ainokaisella pisteellä superjännän matsin!! Tunnelma oli käsinkosketeltava, kun 6000 ihmistä mylvi seisaaltaan viimeiset sekunnit. Pettymys oli monille kova, mutta itse oon lähinnä sitä mieltä, että Biisonit osaa tarjota huikeita iltoja. Kiitti pojat! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti